why red lipstick?

12:11 AM



indonesian mode. :)

udah lama bngt gue mau bikin blog yg isinya tntng gue n laen laen. tp gue bingung mau ngasi nama apa. hahaha. i want a perfect name for my blog that really inspired me tp bingung bngt mau kasih nama apa! akhirnya dtg bbrapa ide. kayak green tea frappucino gara gara itu nama minuman starbucks favorit gue, trus ada salt and pepper, atau strawberry jam. tapi kalau dipikir pikir it's just too ordinary/ hahaha. red lipstick is something that's me. juga anyway wrnanya yg nyentrik n shocking bener bener gue banget!hahah. i'm really are an extraordinary person. anyway above is a pic of me wearing a red lipstick. do you feel the sexyness?hahaha.




You Might Also Like

0 comments

SLIDE1

Like us on Facebook

Flickr Images

Subscribe